GolfQuis Klubhus

GolfQuis Klubhus er en administrations webside, der tilrettes til netop din golfklub. GolfQuis Klubhus giver klubben mulighed for at foretage en række aktiviteter omkring regellæring til klubbens medlemmer. 

Nye golfspillere

Med mere end 2100 regelspørgsmål, er GolfQuis er en perfekt platform til at uddanne nye golfspillere (kaniner) i golfreglerne. Man kan eksempelvis lave ugentlige tuneringer for de nye golfspillere – og derved benytte GolfQuis helt eller som en del af den generelle regelundervisning. Via Klubhus kan den regelansvarlige vælge at blive notificeret via email, når et medlem når et foruddefineret niveau.

Sponsorer

Klubhus giver også klubben mulighed for at tilbyde sponsorer aktiviteter i forbindelse med deres sponsorater. Med Klubhus kan man eksempelvis lave regelturneringer for medlemmerne med sponsorens logo, billeder af præmier m..m.

Klubbens medlemmer

Klubben kan lave klubtuneringer for udvalgte spillere, grupper eller samtlige klubbens medlemmer. Lav eksempelvis en månedlig regelturnering baseret på medlemmernes GolfQuis Hcp. eller lav en speciel turnering 

Webinterface

GolfQuis Klubhus opsættes og styres via et intuitivt Webinterface. Hvis I ønsker at prøve “GolfQuis Klubhus” i jeres klub, så kontakt os på info@golfquis.com hvorefter vi vil sende jer adgangskoderne til ”GolfQuis Klubhus” til netop jeres klub. GolfQuis er gratis for danske golfklubber. Klubhuset er let at opsætte – men ønsker din klub, at vi foretager opsætningen, tager vi kr. 700 for opsætning.

Kontakt os for adgang – Adgangen gives til et medlem af golfklubbens ledelse, bestyrelse eller en udvalgsformand. Denne person kan efterfølgende give adgang til andre relevante personer i klubben.