“GOLFQUIS KLUBHUS”  
- til alle danske klubber

”GolfQuis Klubhus” tager udgangspunkt i vores gratis app GolfQuis, der er anbefalet af DGU. 

”GolfQuis Klubhus” er en hjemmeside, der er tilrettet hver golfklub. Vi har allerede lavet den, så du kan få adgang til den og teste, om det er noget for jer. 

På siden kan man få overblikket over klubbens medlemmer i GolfQuis, I kan lave turneringer derinde og følge de af klubbens medlemmer, der deltager i GolfQuis og dermed bliver bedre til golfreglerne. 

 

”GolfQuis Klubhus”  har TO store fordele

1.

I kan bruge ”GolfQuis Klubhus” til at uddanne medlemmerne i golfreglerne. I kan få mails, når medlemmerne har nået det niveau,
I ønsker i klubben. Dermed kan I nemt sende medlemmerne videre til Pro’en. Denne feature kan have stor værdi for dem, der underviser i golfreglerne i klubben. 

2.

I kan lave interne turneringer i klubben, som I kan tjene penge på ved at promovere klubbens sponsorer digitalt. Denne feature kan have stor værdi både for de regelansvarlige, der kan lave klubturneringer i reglerne og turneringer for kaninerne. Den har også værdi for klubberne i klubben, der kan lave turneringer for deres klubmedlemmer. 

Og sidst men ikke mindst kan den have stor værdi for sponsorudvalget, der kan sælge alle disse turneringer til sponsorer. Når man laver en turnering, kan der sættes logo på og henvises til en hjemmeside. Eks. til den lokale bilforhandler, der kan få logo og henvisning til sin hjemmeside på turneringerne, ligesom at turneringen kan bære virksomhedens navn.

I GolfQuis app’en er der 2.100 regelspørgsmål, som man kan quizze med. Til efteråret kommer vi med 2.100 spørgsmål, der er tilrettet de nye regler, der træder i kraft pr. 1/1 2019. 

 

PRISER

For adgang i 2018 - 1.750 kr. eks. moms. 
For adgang i 2019 - 2.000 kr. eks. moms. 

Hvis I indkøber for både 2018 og 2019 nu, 
vil prisen være 3.200 kr. eks. moms. 

Hvis I ønsker at teste “GolfQuis Klubhus” i jeres klub, så tag fat i Jesper Holme 

Hos Jesper kan I få adgangskoderne til ”GolfQuis Klubhus” for jeres klub,  så I kan teste, om det er noget for jer. 

 

[unex_ce_button id="content_ca9wgr3o5,column_content_uo476jttc" button_text_color="#eeee22" button_font="bold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="4px" button_bg_color="#81d742" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#8224e3" button_border_hover_color="#000000" button_link="jesper@golfquis.com" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]Kontakt Jesper Holme[/ce_button]